Ministrul de interne britanic atenţionează cu privire la un apropiat ”uragan” de migranţi

Ministrul de interne al Regatului Unit, Suella Braverman (foto), a atenţionat marţi asupra „uraganului” de migranţi „care vine”, acuzând opoziţia laburistă că vrea „să deschidă frontierele”, informează AFP, citată de Agerpres.

În cea de-a treia zi a congresului Partidului Conservator, în Manchester (nordul Angliei), şefa de la Home Office, de origine indiană, a afirmat că „vântul schimbării care i-a făcut pe (ai săi) părinţi să traverseze globul în secolul XX este abia o rafală comparativ cu uraganul care vine”.

„Cererea va depăşi întotdeauna oferta”, a declarat ea, agitând spectrul a „milioane” de migranţi suplimentari care vor sosi pe coastele britanice, un flux „incontrolabil şi de necontrolat”, exceptând situaţia în care guvernul ce va fi la putere anul viitor va acţiona „de o manieră decisivă”.

Într-un discurs în care ea a criticat pericolul „woke” încarnat, potrivit ei, de opoziţia laburistă, ea a opus, în aplauzele frenetice ale celor prezenţi, „frontierele puternice” apărate de conservatori unei presupuse absenţe a frontierelor cu laburiştii, care domină la mare distanţă în sondajele pentru viitoarele alegeri legislative.

Suella Braverman a lăudat reducerea cu 20% a numărului de migranţi care sosesc în Regatul Unit în mici ambarcaţiuni, în raport cu anul trecut, număr care potrivit celor mai recente cifre a atins 25.000 începând din ianuarie.

Critic fervent al Curţii Europene a Drepturilor Omului, care a denunţat proiectul britanic, în continuare într-un punct mort, de a trimite în Rwanda migranţii sosiţi ilegal pe teritoriul britanic, Suella Braverman a denunţat din nou în mod vehement „regulile internaţionale concepute pentru o altă eră”.

Ea a încercat de asemenea să răstoarne o retorică folosită în mod regulat de stânga, opunând majoritatea britanicilor „care respectă legile” şi „lucrează din greu” unei „minorităţi woke privilegiate” şi care îi susţine pe militanţii climatici ce „blochează drumurile noastre” în timpul manifestanţiilor, militanţi pe care ea i-a calificat drept „eco-imbecili”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here