Mitropolitul Olteniei îi îndeamnă pe români să aibă încredere în vaccinul anti-COVID

Mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu, spune că are încredere în vaccinul anti-COVID și îi sfătuiește pe credincioși să se vaccineze.

Știința își spune cuvântul. După această vaccinare, lucrurile vor fi altfel„, spune mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu, într-un interviu pentru PressHub.

El spune că preoții „s-au rugat la Bunul Dumnezeu” ca oamenii de știință să fie ajutați să găsească un vaccin care să scape omenirea de această pandemie.

Noi ne-am rugat la Bunul Dumnezeu ca oamenii de știință să primească luminare și să realizeze un vaccin, pentru ca oamenii să poată scăpa mai ușor de această pandemie. Evident că se vor realiza multe prin acest vaccin și noi ne rugăm acum să nu aibă reacții adverse„, a spus ÎPS Irineu.

Mitropolitul Olteniei speră că după vaccinare situația se va schimba: „Nu aș putea să spun că viața își va relua chiar cursul de dinainte, dar, în mod sigur, va fi o viață nouă, conștientă și oamenii se vor bucura în libertate, dar libertate în bine, nu în rău. Cel care se vaccinează și cu credință, nu va avea de regretat absolut nimic„.

Prelatul a dat asigurări că Biserica va fi alături de Armată în campania de vaccinare. „Nu știu în acest moment cum ne vom organiza, vom decide atunci, dar o vom face. Lucrul important este ca noi să participăm la binele și la viața credincioșilor pentru că ei sunt confrații noștri. Și Dumnezeu iubește toți oamenii„, a mai spus ÎPS Irineu, pentru PressHub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here