Mugur Mihăescu va avea o emisiune la televiziunea lui Pandele

Mugur Mihăescu revine în televiziune, după mai bine de patru ani. Actorul va modera o emisiune la Metropola TV, televiziunea condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari, transmite Paginademedia.ro.

Concret, noua producţie a lui Mihăescu se numeşte „Meriţi” şi va debuta din 10 mai. Emisiunea este un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor. 

„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea, este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.  <<Meriţi>> este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din <<Marea Masă Mută>>. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, spune Mugur Mihăescu. 

Mugur Mihăescu a fost în centrul unui „scandal”, la început de 2021. Mihăescu şi Radu Pietreanu, cei doi membri ai grupului de umor Vacanţa Mare, au făcut Revelionul de la TVR. A fost un eveniment controversat, care a ajuns şi pe masa CNA-ului, dar fără vreo sancţiune. 

Mihăescu a colaborat ultima dată cu Kanal D, în 2016. 

1 COMENTARIU

  1. sigur printre invitati vor fi sica mandolina !!!.. zombi.!!..gonflabila de la moscova..!!..ana pauker a lui puskin!!..tambalagiul din caransebes!!..toata floarea cea vestita a ciumei galbene..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here