Nicușor Dan o compară pe Firea cu Elena Ceaușescu: „Cu elicopterul pregătit şi Primăria închisă, lansează ultimele fake-news-uri”

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, o acuză pe Gabriela Firea, primarul în funcţie, că „revarsă râuri de minciuni, invenţii absurde şi elucubraţii”.

„Cu elicopterul pregătit şi Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceauşescu lansează ultimele fake-news-uri pentru Bucureşti. Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenţii absurde şi elucubraţii într-un spectacol al fabulaţiei absolute”, a scris, joi seară, pe Facebook, Nicuşor Dan. 

El a făcut referire şi la problemele legate de furnizarea apei calde în Capitală.

„Aflăm că bucureştenii au avut apă caldă şi, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis şi a tuturor guvernelor, iar despre mine puteţi afla că am terorizat un oraş întreg”, a afirmat Nicuşor Dan, menţionând că în emisiunea respectivă au fost reluate „pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfăşura”. 

„Nu există decât o soluţie să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile. Altfel, Caracatiţa de Voluntari, Firea-Pandele va continua să subjuge orasul şi să-l distrugă”, a adăugat Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here