Ninel Peia, liderul Partidului Neamul Românesc, a lansat, duminică, un atac la adresa lui George Simion, după ce acesta din urmă a susţinut că se încearcă “scindarea” AUR şi racolarea membrilor săi în partidul lui Peia, pe care îl numeşte un “individ profund corupt”. Mai exact, fostul PSD-ist îl acuză pe Simion că este “căţelul” stăpânului său, afaceristul Marius Lulea, şi că, în ciuda promovării familiei tradiţionale de către AUR, copreşedintele acestui partid este “homosexual”.

“La ordinul stăpânului său, Marius Lulea, George Simion atacă suburban Partidul Neamul Românesc. Ieri, 13 februarie, autoproclamatul lider al AUR, George Simion, ascultând de ordinul adevăratului stăpân al acestei Alianţe, Marius Lulea, a înregistrat un apel către membrii AUR, lucru specificat în clar la începutul clipului. În acesta, Simion atacă total nejustificat şi suburban figuri marcante ale Partidului Neamul Românesc. Astfel, Colonelul Francisc Tobă, astăzi parlamentar, este numit ‘criminal’, iar şeful Neamului Românesc, Ninel Peia este gratificat ca fiind ‘un fost pesedist, un individ profund corupt’.

George Simion ocoleşte faptele, deturnând adevărul, acela că Francisc Tobă nu are nici o condamnare pentru vreo faptă reprobabilă, iar eu, Ninel Peia, am fost dat afară din PSD direct de către Liviu Dragnea atunci când am ridicat vocea exprimând sentimente naţionale pe care PSD încerca încă de pe atunci să le înăbuşe. Recunosc că, în cadrul PSD, am încercat să formez un val patriotic tocmai pentru ca românii să aibă undeva o tribună de exprimare şi o susţinere politică constructivă. Acest lucru a depăşit puterea de înţelegere a lui Liviu Dragnea, care a făcut ceea ce ştia mai bine: m-a dat afară din partid fără a avea şansa de a da explicaţii, aşa cum ar fi fost normal într-o formaţiune politică profund democratică”, a precizat Peia pe pagina sa de Facebook.

Liderul Partidului Neamul Românesc neagă faptul că ar duce o campanie de racolare de membri parlamentari ai AUR, aşa cum a insinuat George Simion, într-un mesaj intern adresat membrilor AUR.

Dar, dacă astfel de oameni, parlamentari sau nu, au văzut ce se petrece în spatele AUR şi consideră că aceste lucruri nu sunt compatibile cu doctrina conservatoare şi tradiţionalistă pe care şi-o asumă public AUR, şi consideră că Partidul Neamul Românesc nu face nici o concesie de la atitudinea sa patriotică şi ei doresc să ni se alăture, noi îi vom primi ca pe fraţii cei mai buni. Nu este nevoie să facem nici temenele, nici promisiuni deşarte: orice patriot este binevenit în rândurile Neamului Românesc, atât vreme cât gândurile şi lupta lor sunt dedicate prosperităţii şi dezvoltării Poporului Nostru”, a adăugat fostul pesedist.

Totodată, Ninel Peia a afirmat că partidul AUR a fost fondat de “grupul oligarhic condus de Lulea (acelaşi care a fondat şi Acţiunea 2012)”, iar George Simion a fost cooptat ulterior, ca un “căţeluş al acestora, ca o marionetă vorbitoare, un frontman manevrat cu iscusinţă de grupul oligarhic Lulea”.

Tot acest grup este şi cel care a finanţat şi susţinut masiv AUR, financiar şi nu numai. Astăzi, grupul oligarhic condus de Lulea are mari interese de afaceri în domeniul imobiliar, chiar în Ilfov. Şi, evident, Simion îndeplineşte dorinţele stăpânilor săi, ca un căţel fidel ce este. Din această cauză îi cer, public, domnului Marius Lulea să participe, la orice post TV, în care să dezbatem situaţia afacerilor mele şi ale intereselor domniei sale, să vedem cât de corupt este Ninel Peia şi ce jocuri face grupul oligarhic Lulea. Spun aceste lucruri pentru că definiţia corectă a afacerilor marca Lulea este aceea că a fondat şi conduce cu mână de fier un grup oligarhic care controlează şi finanţează AUR, folosindu-se imund de ideologia pe care AUR pretinde că o urmează cu sfinţenie. De asemenea, îi cer lui Marius Lulea să confirme faptul că George Simion locuieşte de ani de zile într-o garsonieră dintr-un imobil deţinut de Lulea, împreună cu un alt tânăr, şi el fondator al AUR. Garsoniera se află în Tunari”, a continuat Peia.

În plus, Peia i-a solicitat lui Simion să îşi recunoască public orientarea homosexuală şi să confirme dacă are o relaţie amoroasă cu presupusul tânăr din garsonieră.

Mai mult, dat fiind că există suficiente informaţii care spun că orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradiţională. Şi cum homosexualitatea nu este ilegală şi apartenenţa la această minoritate sexuală este neglijabilă din punct de vedere public, îi cer lui George Simion să-şi recunoască orientarea sa homosexuală. Dacă dânsul crede că afirmarea orientării sale sexuale în mod public i-ar putea dăuna, îl îndemn să mă informeze în privat, telefonic, sau prin alte metode care să nu îl afecteze, dacă aceasta este părerea sa, cum că homosexualitatea sa este ceva ruşinos. Mai mult, am vrea să mai ştim şi dacă Simion are o relaţie amoroasă cu tânărul membru fondator al AUR cu care locuieşte împreună în garsoniera despre care vorbeam mai sus, cea din Tunari?”, a mai precizat Peia, întrebându-se dacă nu cumva liderul AUR ar fi şantajat de grupul oligarhic Lulea din cauza posibilei “relaţii de iubire”.

Nu în ultimul rând, Peia i-a cerut “stăpânului” lui Simion să răspundă la o serie de întrebări:

– Este adevărat sau nu că ar avea afaceri în zona Transnistria din Republica Moldova, dacă este ofiţer acoperit al SIE sau dacă este ofiţer acoperit al altor servicii secrete străine? De asemenea îi cer lui Marius Lulea să declare dacă a fost, anul trecut, în clădirea aflată pe strada Gogol nr 4 din Tighina, în Tiraspol, zonă controlată de miliţiile proruse din Republica Moldova?

– Tot Marius Lulea este în măsură să confirme sau să infirme speculaţiile referitoare la faptul că membrii Acţiunea 2012 şi AUR au fost şi sunt folosiţi să introducă în România sume imense de bani provenite din Transnistria. În momentul în care autocarele cu tineri moldoveni treceau Prutul, aceştia primeau fiecare câte 10.000 de euro şi apoi îi predau unui lider al grupului oligarhic după trecerea graniţei. Şi dacă aceşti bani au fost investiţi în afaceri imobiliare din zona Bucureşti-Ilfov?

– Tot lui Marius Lulea îi cer în mod public să dezvăluie câţi dintre membrii AUR sunt parlamentari şi în acelaşi timp cetăţeni moldoveni? Totodată, să precizeze Lulea şi câţi dintre aceşti membri marcanţi ai AUR fac dese vizite în Transnistria?

În continuare redăm mesajul video intern al lui George Simion, în care îl acuză pe Ninel Peia şi fostul membru AUR Francisc Tobă de încercarea de racolare de membri AUR şi de scindare şi discreditare a partidului:

Acest mesaj este unul strict intern, pentru membrii AUR, vă rog să nu-l distribuiţi mai departe, este doar pentru urechile şi ochii voştri. Astăzi, 13 februarie, şi mâine sunt prezenţi la Bucureşti reprezentanţii noştri teritoriali. Ei ne-au confirmat deja ceea ce ştiam de la începutul anului: este în curs o uriaşă operaţiune pentru scindarea şi discreditarea AUR. Criminalul Francisc Tobă, cel de care noi ne-am dezis şi am cerut invalidarea mandatului său de parlamentar când am aflat de atrocităţile comise în timpul Revoluţiei, sună la reprezentanţii noştri din teritoriu şi le propune avantaje materiale în schimbul trecerii lor la Partidul Neamul Românesc, condus de fostul pesedist Ninel Peia, un individ profund corupt.

Aceleaşi metode se întâmplă asupra parlamentarilor noştri, li se oferă beneficii materiale, intervenţii în justiţie şi alte intervenţii şi beneficii, inclusiv din partea unor indivizi care pretind că ar fi agenţi sau colaboratori ai serviciilor de informaţii. De asta tot scandalul şi cu Diana. Eu am tot încercat să aplanez conflicte. Ei i s-a promis funcţia de preşedinte de partid, dar aceşti tâlhari nu vor face asta. Singurul lor scop este să creeze o scindare, să creeze o altă formaţiune şantajabilă care să fie pe placul sistemului, când va avea nevoie sistemul de votarea unui guvern sau de trecerea anumitor legi.

Noi nu facem pace nici cu sistemul, nici cu PSD-ul şi nici cu PNL-ul, nu intrăm la guvernare şi nu facem alianţe şi asta i-a deranjat şi supărat. N-am vrut să intru în bâlci, am fost cât se poate de paşnic şi moderat în ieşirile publice, inclusiv după acest scandal. S-a aruncat cu multă mizerie în mine, că sunt trădător, că sunt homosexual, mi s-a pus un GPS cu transmiţător în maşină, câte şi mai câte mizerii.

Am încercat să aplanez conflictele până nu s-a mai putut. O să se încearcă din nou discreditarea noastră. Din fericire, reprezentanţii noştri din teritoriu rămân fermi pe poziţii, au refuzat oferta sistemului. Rămânem tari, nu ne temem. Noi suntem AUR şi unirea face puterea. Vă rog pe fiecare dintre voi să mai deschideţi un pic ochii celor care nu înţeleg ce s-a întâmplat sau ce operaţiune are loc fix în aceste zile. Se întâmplă operaţiunea ‘Revanşa sistemului‘. Dar sistemul o să fie înfrânt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here