O familie din Pitești va fi evacuată pentru că a aruncat gunoi de la balcon

O familie va fi evacuată dintr-un imobil cu locuințe sociale din Pitești deoarece a aruncat gunoi de la geam de mai multe ori, relatează Mediafax. Polițiștii locali au supravegheat zona și au filmat momentele în care resturile erau aruncate pe fereastră. Familia a fost amendată de două ori din acest motiv.

Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă gunoaiele au reapărut în scurt timp. În zonă au fost montate camere de supraveghere și, astfel, autoritățile au aflat că locatarii aruncă gunoiul pe geam. O familie a fost amendată de două ori de polițiștii locali și, deoarece a apărut și a treia abatere, va fi evacuată.

„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere”, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

Polițiștii locali vor continua să supravegheze zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here