Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Traian Băsescu, candidat PMP la Primăria Capitalei, a declarat că „niciodată” nu se va opri dintr-o cursă electorală. „E ca şi cum i-ai spune unui avion la 11.000 de metri: Opreşte puţin! Eu sunt avionul”.

Această întrebare (dacă intenţionează să se retragă din cursa electorală – n.r.) mă şi distrează. Nu doamnă, nu sunt geambaş de voturi, nu am de dat voturi, nu am de cumpărat voturi. Nu vând, nu cumpăr, iau. Câte voturi pot, iau. Niciodată nu mă voi opri dintr-o cursă electorală. E ca şi cum i-ai spune unui avion la 11.000 de metri: Opreşte puţin!. Eu sunt avionul”, a declarat Traian Băsescu luni, potrivit Agerpres.

Cât priveşte o alianţă cu PNL pentru alegerile parlamentare, Traian Băsescu a spus că exclude această posibilitate.

Exclud, doamnă, pe ăştia nu-i mai crede nimeni. Până cu şapte zile înainte de depunerea listelor am spus că facem alianţă. Cu şapte zile înainte a trebuit să ne întâlnim cu toţii. Hai să vedem care candidează, hai să vedem cum dăm nişte candidaţi mai buni, hai să vedem cum facem să nu ne facem de râs. Ne-au luat nepregătiţi. Noi eram pregătiţi să mergem cu listă comună la Primăria Capitalei, cu un candidat unic, dar parcă e mai bine, candidatul ăla, Nicuşor Dan, mai bine să îl susţină ei, nu noi”, a mai afirmat Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here