Olguța Vasilescu acuză presa că minte: Nu i-am cerut demisia. Schimbați-vă sursele!

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lia Olguța Vasilescu, fosta șefă de campanie a Vioricăi Dăncilă, a negat că ea i-ar fi cerut demisia acesteia din fruntea PSD. Mai mult, i-a acuzat pe jurnaliști că au mințit, deoarece au surse proaste.

Vasilescu a negat și că ce s-a întămplat la CEx-ul de aseară ar fi ceva anormal. DE asemenea, a declarat că PSD se va reconstrui și va bate PNL în alegerile de la anul.

Citind presa la o cafea, văd că apare peste tot știrea că aș fi cerut eu, tocmai eu, demisia Vioricai Dancila din fruntea partidului. Total greșit! Am fost printre primii lideri PSD care au asumat greșelile din campanie și nu numai și care și-a prezentat demisia. Ceea ce s-a întâmplat ieri, demisia întregului BPN, este un lucru normal și reconstrucția partidului trebuie să înceapă cât mai repede, fiindcă e un an greu în față.” a scris fostul ministru pe Facebook.

Lia Olguța Vasilescu, deși șef de campanie, a spus că nu ea a făcut strategia, ci o firmă aleasă de Dăncilă.

„În ceea ce mă privește, cred că lumea și-a format o părere idilică despre rolul meu în această campanie. Eu nu am făcut strategii, nu am creat mesaje pentru candidat, nu am lucrat programul candidatului etc. Cu siguranță, o strategie gândită de mine nu s-ar fi pliat pe profilul candidatului.

Toate astea au fost făcute de o firmă de consultanță, selectată de doamna Dancila. Rolul meu a fost doar să mobilizez partidul. 19 județe au avut un scor electoral peste 40 la sută, iar alte 17 peste 30 la sută. Din punctul meu de vedere, anul viitor partidul poate scoate, fară probleme, un scor electoral cu 4 în față, mai ales că PNL ne ajută zilnic.

Nu a fost o noapte a cuțitelor lungi, nu a fost scandal, nu au fost jigniri! Pur și simplu, ne așezăm în dispozitiv de luptă! #ziaristiiacreditatilapsdsamaischimbesursele” a concluzionat Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here