Omul de afaceri Silviu Măndescu, găsit mort pe un câmp de lângă București

Omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, a fost găsit mort pe un câmp din apropierea capitalei.

Se pare că bărbatul de 52 de ani și-ar fi pus capăt zilelor. Silviu Măndescu avea împreună cu soția sa mai multe firme și centre comerciale în zona Pipera – Tunari.

Trupul omului de afaceri a fost găsit vineri dimineață pe un câmp de lângă satul Căciulați, judetul Ilfov. Zăcea în exteriorul autoturismului de teren, lângă portiera dreaptă, care era deschisă.

Silviu Măndescu a fost dat dispărut joi de membrii familiei, îngrijorați de starea emoțională în care se afla din cauza problemelor finaciare pe care le-ar fi avut la firmele pe care le administra.

Rudele au simțit starea de pericol în care s-ar fi putut afla omul de afceri și l-au căutat toată noaptea. Spre dimineață l-au găsit, însă acesta era deja mort.

După primele cercetări făcute de criminaliști la fața locului, anchetatorii merg pe varianta sinuciderii: dosarul deschis în acest caz pentru ucidere din culpă.

În cursul dimineții de astăzi 24 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, pe un câmp, din apropierea localității Căciulați, a găsit un bărbat, de 52 de ani, spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov pentru efectuarea de cercetări, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis IPJ Ilfov.

Silviu Măndescu a fost în trecut și consilier în cadrul Primăriei Sectorului 2, în timpul mandatului de primar al lui Neculai Onțanu, potrivit știrileprotv.ro.

Măndescu deținea complexul Strip Mall din Tunari și alte centre comerciale din nordul Capitalei, zona Pipera-Tunari.

Acesta avea și alte afaceri în domeniul imobiliar. Printre altele, deținea hotelul Anais din Thassos, Grecia, deschis relativ recent.

Apropiații săi spun că omul de afaceri plănuia să meargă în vacanță în Miami, în iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here