Orban, după atacul lui Rareș Bogdan: „Îl va durea stomacul dacă încep eu să vorbesc”

Foto: INQUAM/Sabin Cirstoveanu

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că nu are secrete și nimeni nu știe informații compromițătoare despre el. Declarația vine în contextul în care prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a avertizat că îl „va durea stomacul dacă încep eu să vorbesc”.

„Nu am obiceiul să polemizez cu colegii de partid prin mass media (…) Am avut un mandat de negociere, iar dumneavoastră ați fost acolo și ați văzut că nu au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică să ignori un adevăr evident, cunoscut de întreaga societate, de întreaga mass-media, de toată lumea.

Sunt un om care este în activitatea politică de 31 de ani, nu am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău pentru că Slavă Domnului de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a precizat Ludovic Orban.

Rareş Bogdan: Îl rog din suflet pe Ludovic Orban să înceteze această campanie murdară. S-ar putea ca nervii mei să plesnească

2 COMENTARII

  1. Presedintele tarii (din postura de fost sef PNl)se va exprima curind . Filialele isi vor alege si ele conducatorii , chiar inainte de alegerile generale . Madatul reprezentatilor din filiale va fi si el cunoscut .Pina in septembrie sau chiar cu putine zile inainte de data alegerilor generale banii din PNNR vor fi pusi la dispozitia premierului Citu .Pandemia este si ea pe duca – si Citu beneficiaza de toate laudele .Este evodent ca cel ce a pierdut de unul singur alegerile parlamentare nu mai poate continua in functia de sef PNL. o retragere clar exprimata ar fi de inteles si ar fi benefica pentru viitorul partidului . Pina la urma asa cum ne spunea virsta este aproape de senectute iar numarul mare de ani (31 de ani )aflati in politica ar trebui sa determine renuntarea . Ce este prea mult strica .

  2. Daca presa,aflata in preajma dansului,nu a sustinut contrariul ,adica nimeni nu a declarat ca prim ministrul are dreptate,atunci catu si toti sustinatorii sai de conjunctura,dornici de functii grase pe cat mai multi ani,se fac de cacao,sau nu?Se fac!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here