Unul dintre membrii AUR, Ovidiu Hurduzeu, care a publicat la Sputnik, organul de propagandă al Moscovei și care a candidat pentru un scaun de senator în Ilfov, era îngrijorat de soarta lui Vladimir Putin, în prima seară a protestelor pentru eliberarea lui Aleksei Navalnîi.

„Și, dacă pică Putin, cine îi ia locul? Un progresist?”, se întreba membrul AUR Ovidiu Hurduzeu, pe Telegram.

Dilema lui Hurduzeu a fost surprinsă de Casa Jurnalistului, pe canalul Telegram Mișcarea Conservatoare.

Amintim că peste 2.000 de oameni au fost reținuți, în timpul protestelor izbucnite în Rusia, după arestarea opozantului Aleksei Navalnîi. În urma intervenției brutale a forțelor de ordine, peste o mie de oameni au fost răniți. 

Hurduzeu profețește „lumea de sclavie transumană”

Ovidiu Hurduzeu, unul dintre ideologii partidului AUR, a candidat fără succes la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Hurduzeu este scriitor, a semnat și la Sputnik, dar a locuit în SUA timp de 30 de ani, având un doctorat la Stanford. Acesta se declară „anti-globalist și pariot român”.

Ultimele sale editoriale sunt publicate la ActiveNews – în martie anul trecut. Într-unul dintre aceste texte susține, între altele, că „În aceste zile, în numele siguranței și confortului se consolidează totalitarismul tehnologic al societății globale. Se pre-adaptează populația globului la o lume de sclavie transumană (…) Iată de ce nu ne mai permitem să rămânem creștini ,,căldicei’’. Trebuie să-l mărturisim pe Domnul Nostru Iisus Hristos într-un spirit eroic și luptător. El nu s-a întrupat să ne protejeze de virușii unei gripe, ci pentru a-l distruge pe Diavol și a ne elibera din captivitatea morții. Dacă ți-e frică de moarte, ești clientul Necuratului, gata oricând să joci după cum îți cântă”.

Hurduzeu a fost, anterior, vicepreședinte în Partidul România Unită (PRU) al lui Bogdan Diaconu, formațiune de extremă dreapta.

Articolul integral pe Newsweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here