Părerea coordonatorului campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță, despre pașaportul de vaccinare

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat, joi, la B1 TV, că nu ar trebui să existe o divizare între persoanele care s-au vaccinat și cele care nu s-au vaccinat.

Ceea ce cred și susțin este că nu trebuie să ajungem la această divizare între persoane care s-au vaccinat și cele care nu s-au vaccinat. Este dreptul fiecăruia să aleagă ce dorește să facă cu propria sănătate. Milităm pentru dreptul la libera alegere printr-o informare corectă așa cum știm vaccinarea este voluntară și nu este obligCe spune medicul atorie. Drept pentru care nu cred că trebuie luate decizii în funcție de statutul persoanei respective, dacă a fost sau nu vaccinată. Te poți feri de infecție respectând măsurile de prevenție cât se poate de bine. Am asistat aproape neputincioși la derularea evenimentelor pandemiei pentru că majoritatea oamenilor au respectat măsurile, dar s-au infectat accidental prin contact cu persoane aproapiate”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here