Parteneriat Bitdefender cu Ferrari, în Formula 1: Logo-ul companiei românești va fi prezent pe căștile piloților și pe mașini

Ferrari, una dintre cele mai importante echipe din Formula 1, a anunțat startul unei colaborări cu o firmă de IT din România, Bitdefender.

Bitdefender anunţă că a încheiat un parteneriat multianual cu Ferrari S.p.A., pentru a deveni partenerul global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Campionatul Mondial de Formula 1”, a anunțat compania fondată în 2001 și care e deținută de omul de afaceri Florin Talpeș.

Suntem încântaţi să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtăşim valori precum cel mai înalt nivel de eficienţă tehnologică, căutarea excelenţei în performanţă şi o cultură a securităţii.

Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare şi foarte apreciată pentru profesionalismul şi fiabilitatea sa”, a precizat Mattia Binotto, directorul Scuderiei Ferrari.

Bitdefender este un producător global de soluții de securitate cibernetică, cu sediul central în București, România, și birouri în Europa, America de Nord, Asia și Australia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here