Poliția a tras după fiul lui Sile Cămătaru ca să-l prindă

Albert Balint, băiatul lui Sile Cămătaru, a fost reținut aseară de poliție, după ce a fost prins conducând fără carnet. Oamenii legii au trebuit să facă uz de armă ca să-l oprească. Bărbatul de 32 de ani a fost transferat de la București la Timișoara, unde în octombrie ar fi înjunghiat un tânăr în timpul unei încăierări într-un club. 
Un echipaj de Poliţie din Bucureşti a observat, duminică seara, o maşină cu numere de înmatriculare străine şi a încercat să o oprească. Şoferul a refuzat însă şi şi-a continuat drumul. Poliţiştii au urmărit maşina, apoi şoferul a abandonat-o şi a fugit. În urmărirea bărbatului, unul dintre poliţişti a tras foc în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Secţiei 19 Poliţie. Poliţiştii spun că bărbatul de 32 de ani nu are permis de conducere, a scris Mediafax. 

Acum, acesta se află la sediul Secţiei 5 Poliţie Timişoara pentru audieri şi urmează să fie reţinut pentru lovire sau alte violenţe. Surse din rândul, anchetatorilor spun că bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint. 

La jumătatea lunii octombrie, un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club din Timişoara, iar potrivit unor surse, agresorul este fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere. 

Aceleaşi surse locale spun că tânărul de 30 de ani, băut, a încercat să intre în localul administrat de iubita lui Sile Cămătaru, moment în care mai multe persoane au încercat să îl împiedice. Tânărul ar fi luat-o în braţe pe iubita lui Sile Cămătaru şi ar fi căzut la pământ amândoi, iar tânărul ar fi lovit-o. Scos din club, a intervenit fiul lui Sile Cămătaru, care l-ar fi înjunghiat pe tânăr în piept, după care a dispărut, a mai notat Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here