Ponta: Joi seară propun un premier dorit și de PSD

victor ponta
sursa: Inquam Photos/ George Călin

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că imediat după căderea Guvernului Dăncilă le va propune social-democraților să refacă majoritatea parlamentară din 2016, pornind de la un nume de viitor premier care să fie acceptat și de PSD, și de Pro România.

”Eu am deja o propunere de premier, care să nu fie nici de la PSD, nici de la Pro România, că sunt orgoliile foarte mari. Joi seara, după ce trece moțiunea, le voi propune celor de la PSD, un PSD fără Dăncilă, fără Fifor, să refacem majoritatea din 2016. Va fi o propunere care va fi acceptată și de PSD, și de Pro România. Avem 2-3 propuneri foarte bune, sunt oameni care nu au carnet de partid și nici nu vor avea”.

Victor Ponta a refuzat să spună dacă persoana la care face referire este, ca profil, tehnocrat sau politician. „Un premier care nu este nici la PSD, nici la Pro România că-s orgoliile mari, dar pe care-l cunoaștem, îl susținem toți, și din PSD, și din Pro România. Este un om care a muncit în guverne”, a punctat Ponta.

Foto: INQUAM/George Călin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here