Constantin Mituleţu-Buică. Foto: INQUAM/Octav Ganea

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a transmis solicitare pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale, în condiţiile în care acesta este infectat cu SARS-CoV-2, informează, sâmbătă seară, Direcţia de comunicare a instituţiei.

Potrivit unui comunicat de presă al AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică a transmis Biroului electoral al secţiei de votare nr. 334 din Bucureşti cererea pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile), însoţită de documentele care atestă imposibilitatea de a se deplasa la secţia de votare ca urmare a depistării pozitive cu virusul SARS-CoV-2, precum şi de copia actului care dovedeşte reşedinţa în Bucureşti, scrie Agerpres.

„Oficialul AEP reiterează apelul către alegători de a se informa corect cu privire la exercitarea dreptului de vot la acest scrutin şi să consulte site-ul Autorităţii, www.roaep.ro, canalul de YouTube şi pagina de Facebook şi îi îndeamnă, totodată, pe aceştia, să se prezinte la urne şi să respecte măsurile de distanţare socială şi de protecţie sanitară”, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here