PSD a decis excluderea unui deputat de Argeş: Nu tolerăm încălcarea legii şi a moralei creştine

Inquam Photos / Octav Ganea

Conducerea PSD anunţă că a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu şi că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. Social-democraţii nu precizează motivul excluderii. După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul. Întrebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a declarat că nu recunoaşte acest lucru, notează News.ro.

Imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat au fost publicate de ziarul Gândul, la puţin timp după anunţul PSD.
”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.
”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, precizează formaţiunea într-o postare pe Facebook.
PSD mai transmite că ”nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”.

Aurel Bălăşoiu e deputat PSD de Argeş şi se află la primul mandat în Legislativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here