Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu a declarat, vineri, la Constanţa, că tinerilor trebuie să li se explice ce înseamnă comunismul, pentru că ei au fost „îndoctrinaţi” cu faptul că social-democraţii sunt comunişti. La fel ca Ion Iliescu în 1990, care îi numea ”golani” pe protestatarii din Piața Universității, Brăiloiu a mai spus că ieşirea în stradă este o „vagabonţeală”, anunță Mediafax.

În discursul său ţinut cu ocazia alegerilor din cadrul organizaţiei PSD Constanţa, senatorul Tit-Liviu Brăiloiu a spus trebuie să li se explice tinerilor care folosesc reţele de socializare că social-democraţii nu sunt comunişti.

„Să fim şi noi mai activi, să fim mai prezenţi pe aceste reţele de socializare. Tineretul nostru la ora actuală nu este îndoctrinat decât cu faptul că noi suntem comunişti. Dacă îi punem la treabă suntem comunişti, dacă le mărim salariile suntem comunişti, dacă nu suntem de acord cu ieşitul în stradă şi cu vagabonţeala asta pe care o fac ei de ani de zile suntem comunişti. Asta trebuie să le explicăm copiilor şi tinerilor de 18 ani care au dreptul de vot, că acel comunism nu înseamnă ceea ce li s-a spus lor. Ei nu au trăit comunismul şi nici nu l-au studiat. Este singurul argument pe care îl au cei care vor să ne combată în România. De aceea v-am spus că este uşor să câştigăm aceste alegeri şi am convingerea că le vom câştiga”, a spus senatorul PSD de Constanţa.

De asemenea, Brăiloiu a afirmat că trebuie găsite soluţii pentru a combate informaţiile care apar pe reţele de socializare, iar cei care sunt responsabili în partid de comunicare online ar trebui să fie foarte atenţi în perioada următoare, deoarece în noiembrie în România vor fi alegeri prezidenţiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here