Raed Arafat demontează fake news-ul cu pistolul purtat la brâu

Sursa: Facebook

Secretarul de stat Raed Arafat a reacționat, duminică, la propagarea, pe rețelele de socializare, a unui fake news potrivit căruia poartă pistol tot timpul.

Într-o postare pe Facebook, șeful DSU susține că nu are permis de port armă, că așa-zisul pistol sunt în realitate telefonul și stația de emisie-recepție.

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți, dându-le share la aberațiile lor, este de fapt telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu! Știam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou această știre falsă a devenit virală după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureș. Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, așa cum pretind dezinformatorii!”, a explicat Raed Arafat, pe Facebook.

Caracatița de lobby și propagandă pentru „fumatul altfel”. Vaping: milioanele reale de dolari din organizațiile false de consumatori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here