Rafael Nadal nu va mai juca în acest an. Cum a ajuns la această decizie

Sursa: Pixabay

Spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP, a anunţat, joi, că nu va mai juca în acest sezon, el având în continuare probleme la piciorul stâng, transmite News.ro.

Nadal a precizat că este încrezător că se va reface total şi va lupta din nou pentru trofee.

“Îmi pare foarte rău să anunţ că nu voi mai putea continua să joc tenis în sezonul 2021, dar după cum ştiţi am avut prea multe probleme la picior în ultimul an, am ratat multe turnee importante, ca US Open acum, Wimbledon, Olimpiada… După ce am revenit de la Toronto am discutat cu familia, cu echipa mea şi cu medicii pentru a înţelege ce se întâmplă, dar piciorul nu este în regulă acum. A trebuit să luăm această decizie, dar sunt încrezător că mă voi reface sută la sută şi că voi putea lupta din nou pentru cele mai importante lucruri. Accidentarea nu este ceva nou. Este aceeaşi pe care o am din 2005, când medicii erau negativi cu privire la cariera mea, dar am avut o carieră la care nici măcar nu visam, aşa că sunt încrezător că mă voi recupera din nou. O să lupt în fiecare zi pentru a reuşi. Sper să vă revăd în curând”, a spus Nadal într-un mesaj postat în social media.

The Economist: Guvernul condus de talibani va fi mai puțin izolat decât speră Occidentul. Motivele de sărbătoare, dar și grijile pe care le au China, Rusia, Iran și Pakistan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here