Război de gherilă şi la Timişoara ca la Bucureşti. Dominic Fritz, blocat să-şi ia în primire postul de primar

Dominic Fritz. Foto: INQUAM/Virgil Simionescu

Validarea candidatului USR-PLUS în funcţia de primar al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a fost atacată în instanţă. Trei contestaţii au fost depuse la Judecătoria Timişoara, transmite News.ro.

Cele trei contestaţii au fost depuse de trei persoane: Călin Narcis Petrescu – fost angajat la Radio Timişoara, Monica Hărmănescu – cadru didactic la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Timisoara şi Adrian Popescu – şi el candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Timişoara, din partea ALDE, la alegerile din 27 septembrie.

Contestaţia va fi judecată la Tribunalul Timis, însă deocamdată nu a fost stabilită data şedinţei.

Dominic Fritz urma să fie învestit în funcţie, marţi, în data de 27 octombrie a.c., însă preluarea mandatului va fi amânată.

Candidatul USR-PLUS, Dominic Fritz, a fost ales în funcţia de primar al municipiului Timişoara cu 49.191 voturi, adică 52,66% din voturi.

2 COMENTARII

  1. Pai cum,nene,nu sunt penelistii aia rai cu domnu’Fritz??Ei,nu ma’nnebuni,chiar aldistii,aia cu care nea fritzulescu vrea sa faca alianta pe langa pesdistii si propontaci??Ei,mai Fritz,vezi ca mitokanii nu sunt unde ti-au spus sefii drula si barnea,la liberali, ci in alta parte??Ehh,mai fritzy,daca ramaneai independent,aveai mai multa minte,dar asa,te-au bagat micii neo securisti in mocirla,acum iesi daca poti,curat ca inainte!!😯😐😣😰

  2. Ehhhh,au dorit si timisorenii sa aiba si ei un primar neamt,un Iohannis al lor si asa au votat un nemtaloi,crezand in tinerete si in faptul ca daca nu s-a nascut aici,e mai corect ,mai cinstit….ei uite ca nu e mai corect si mai cinstit decat un romanas dambovitean ca dom’Drula,seful sau de partid(ulet)!!!😲😣😦Atat de inteligent este,atat de vizionar,ca nici nu a inceput bine mandatul si parca avem de-aface cu un drula 2!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here