VIDEO | Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, apariție radioasă la un concurs hipic

Ovaționată în picioare! Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost aplaudată și ovaționată în timp ce s-a ridicat în picioare în timp ce se uitat la Royal Windsor Horse Show, la trei zile după ce a absentat de la deschiderea de stat a Parlamentului britanic, din cauza sănătății sale, scrie Daily Mail.

Regina Marii Britanii a rămas în Range Rover-ul său pentru a-și urmări caii în ringul de paradă în timp ce vorbea cu prietenii. Aproximativ o oră mai târziu, ea a mers cu ajutorul unui baston până la locul ei din tribună, alături de Prințul Edward. Majestatea Sa a ratat prima zi a spectacolului Royal Windsor, prințesa Beatrice, în vârstă de 33 de ani, a venit în locul ei. Săptămâna aceasta, Prințul Charles i-a luat locul și a ținut Discursul Reginei într-un moment constituțional important.

Încântată, Regina a luat cupa acasă, la prima ei apariție publică de când a absentat la deschiderea Parlamentului.

Majestatea Sa a fost din nou în picioare, plină de emoție, în timp ce a vizitat Royal Windsor Horse Show – unul dintre evenimentele ei preferate ale anului – în ciuda problemelor de mobilitate în curs.

În vârstă de 96 de ani, Regina Angliei a purtat ochelari de soare, ruj roz și îmbrăcăminte lejeră – o bluză albă și un cardigan închis la culoare. Elisabeta a II-a arăta foarte sănătoasă și bine dispusă, în timp ce își urmărea calul, Balmoral Leia, concurând la spectacolul care marchează începutul sărbătorilor jubileului său de platină.

Majestatea Sa a fost aplaudată și ovaționată când a sosit în Range Rover-ul său și și-a deschis geamul pentru a discuta animat cu colegii de festival care nu au ratat niciodată evenimentul, în ultimii 79 de ani.

Mulțimile de la Royal Windsor Horse Show au părut la fel de încântate să o vadă la evenimentul iubit și de soțul ei, Prințul Philip, care a murit în aprilie anul trecut, la vârsta de 99 de ani.

După ce a absentat marți de la discursul Reginei, la ordinul medicului, în timp ce se luptă să meargă sau să stea în picioare pentru perioade lungi, Majestatea Sa a ales inițial să rămână pe scaunul pasagerului Range Roverului său, de unde a vorbit cu trecătorii și a privit caii din ringul de paradă.

După aproximativ o oră, cu ajutorul unui baston, a mers încet în jur de 30 de metri până la locul ei din tribună, între fiul ei, Prințul Edward și Penny Knatchbull, Contesa Mountbatten a Birmaniei.

Soția lui Edward, Sophie, Contesa de Wessex, a fost și ea acolo pentru a o sprijini pe regină, al cărei ponei a câștigat primul loc, asigurându-i un trofeu. De asemenea, Majestatea Sa a urmărit cu mândrie cum nepoata ei, Lady Louise Windsor, conducând trăsura Ducelui de Edinburgh, conducea parada centenarului Fell Pony Society.

La scurt timp după aceea, Regina a mers fără ajutor spre Range Rover-ul ei, făcând cu mâna mulțimilor, în timp ce se îndrepta înapoi la Castelul Windsor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here