Replica ”șmecherului cu BMW” care a blocat un tramvai: Români proști și spurcați

tramvai versus bmw trafic bucuresti
Foto: captură YouTube

Devenit peste noapte ”vedetă”, după incidentul în care a blocat un tramvai în București, fotbalistul Mark Simion s-a dezlănțuit la adresa românilor, pe un cont de Facebook specializat în filmulețe virale.

Fostul fotbalist a ieșit din nou în evidență, după ce le-a răspuns contestatarilor, folosind un limbaj suburban. ”Să-mi bag… în rasa voastră de români proști și spurcați, băi b… f… în c…, nu-ți e rușine să vorbești de mine, nu te uiți la tine f… de lake balake. Să vă iau în … asta a mea de cioară că tot mă faceți ”cioară” pe toți ăștia care mai vorbiți prost de mine și ”sunteți corecți” cum ar veni, f… mamele în … Și băi nebunule ranje se spune acolo la tine în Dămăroaia f… de țăran prost”, au fost replicile lui Mark Simion pentru cei care l-au criticat.

Mark Simion a jucat fotbal în echipa de juniori a Stelei, iar la nivel seniori a jucat la Carmen și Metaloglobus. În urma șicanărilor cu vatmanul, Simion a primit o amendă de 2.230 de lei și a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile pentru fapta sa, în timp ce vatmanul va fi cercetat disciplinar, existând chiar varianta desfacerii contractului de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here