Salvamontiştii au ajuns la persoanele surprinse de o avalanşă în Bucegi. Una dintre ele este rănită

Salvamontiştii au ajuns la două persoane surprinse, sâmbătă, de o avalanşă produsă în Munţii Bucegi, sub Vârful Ţigăneşti, una dintre ele fiind rănită, informează Salvamont România, potrivit Agerpres. Este vorba de două femei care mergeau împreună, dar au fost despărțite de alunecarea de zăpadă și nu au mai știut una de cealaltă, informează și Digi24.

Salvamontiştii au ajuns în ambele locaţii unde se aflau persoanele surprinse de avalanşă. Una dintre ele nu are probleme medicale, iar pentru cea de-a doua există suspiciunea unui traumatism de bazin sau coloană„, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a Salvamont România.

Potrivit sursei citate, o a doua echipă de salvatori a plecat din Râşnov pentru a sprijini retragerea salvatorilor împreună cu cele două persoane.

Două persoane, surprinse de o avalanşă în Bucegi; salvatorii se îndreaptă spre locul evenimentului

Două persoane au fost surprinse, sâmbătă, de o avalanşă în Munţii Bucegi, sub Vârful Ţigăneşti, salvatorii fiind în drum spre locul evenimentului, informează Salvamont România.

Avalanşa a prins două persoane, dintre care una cel puţin una a reuşit să se salveze, iar cea de-a doua se pare că este surprinsă sub zăpadă. Informaţiile sunt incerte, dar există varianta ca ambele persoane să fie în viaţă, dar să nu se poată vedea sau contacta„, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a Salvamont România.

O echipă de salvamontişti din Râşnov se îndreaptă către locul evenimentului.

De asemenea, a fost alertat elicopterul, dar în zonă nu sunt condiţii de zbor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here