Se întâmplă în România: Condamnat cu suspendare după ce și-a violat fiica de 6 ani

Un bărbat din Argeş, care anul trecut şi-a violat fetiţa în vârstă de doar 6 ani a fost condamnat cu suspendare de magistraţii Judecătoriei Piteşti. Sentinţa nu este definitivă. Mai mult, judecătorii au respins pe 3 iunie şi cererea Poliţiei Argeş de înlocuire a controlului judiciar cu arest preventiv. Procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti au atacat decizia, însă deocamdată violatorul e liber, informează ziarobiectiv.ro.

„În baza art.215 şi urm. C.pr.pen respinge cererile conexe ale IPJ Arges privind înlocuirea controlului judiciar dispus faţă de inculpatul Stoica Antonio Laurenţiu cu arestul preventiv sau arestul la domiciliu ca nefondată. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în baza art.275 C.pr.pen în sarcina statului iar onorariul avocatului din oficiu va fi platit din fondurile Ministerului Justitiei. Cu contestatie in 48 de ore”, se arată în decizia Judecătoriei Pitești.

Pe 27 mai, aceiaşi magistraţi ai Judecătoriei Piteşti l-au condamnat pe Antonio Stoica la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare după ce în noiembrie 2019 acesta şi-a violat fiica în vârstă de doar 6 ani. Sentinţa a fost deja atacată cu apel de Parchet. În noiembrie 2019, Antonio Stoica a profitat de absenţa soţiei de acasă, plecată la muncă în alt judeţ, şi şi-a abuzat sexualpropria fiică, în vârstă de doar 6 ani. După ce mama a revenit acasă, după două luni, fetiţa i-a povestit ororile petrecute, iar femeia, şocată, a sesizat poliţia. Bărbatul a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de câteva luni de Judecătoria Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here