Sfârșit. Trump admite că mandatul său s-a încheiat și promite o „tranziție ordonată”

Donald Trump admite că mandatul său este încheiat și promite „o tranziție ordonată pe 20 ianuarie”, transmite CNN.

Chiar dacă nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele mă susțin, totuși va exista o tranziție pașnică pe 20 ianuarie”, a spus Trump într-un comunicat, după ce Congresul a validat formal rezultatul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie, într-o ședință care s-a întins până la ora 4 dimineața, din cauza evenimentelor de la Washington.

Am spus mereu că ne vom continua lupta pentru a ne asigura că vor fi numărate doar voturile legale. Deși acest lucru reprezintă sfârșitul celui mai mare prim mandat din istoria prezidențială, este doar începutul luptei noastre pentru a face din nou America măreață“, a mai spus Trump. 

1 COMENTARIU

  1. Adica a spus cu jumatate de gura ca a fost infrant,dar va continua numaratoarea voturilor”furate”!!!Asta nu este un comportament de sociopat?Sa ajunga un presedinte american,crescut in democratie,sa vorbeasca despre frauda in alegeri,este ceva nemaiintalnit in SUA ,caci acolo legile sunt solide si chiar daca un presedinte poate sa-si puna oamenii in posturi-cheie in institutiile de forta,uite ca nu il asculta,ci se supun legilor si constitutiei celei mai democratice natiuni de pe glob!! Ieri ,SUA a aratat ca nu poate fi doborata de provocatorii ce raspandesc teoriile abracadabrante ale conspiratiei,teorii inventate in laboratoarele dusmanilor lor din statele cu dictaturi comuniste !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here