Candidatul la prezidențiale dat dispărut a fost găsit la Mănăstirea Putna

Actualizare: Ninel Peia a fost găsit noaptea trecută la Mănăstirea Putna. După primele informații, “dispariția” sa a fost regizată în scopuri electorale.

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale susținut de Partidul Neamul Românesc, a dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat.

Serviciul de Protecţie şi Pază a sesizat, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Cluj cu privire la dispariţia lui Ninel Peia.

În această după-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1,17 minute”, informează IPJ Cluj, citat de Agerpres.

Ninel Peia se afla la Cluj în campanie electorală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here