Un polițist din SUA a arestat doi copii de șase ani și i-a dus la secție. A fost dat afară

Un polițist care păzea o școală din orașul Orlando, statul american Florida a fost dat afară după ce a arestat doi elevi, un băiat și o fată, ambii de șase ani.

Sursă: Buzzfeed News


Micuții au fost acuzați de violență, au fost legați la mâini, urcați în mașină și duși la secție. Fata de șase ani a fost fotografiată și amprentată ca un infractor de rând, înainte să fie dată înapoi familiei. 


Bunica fetei a spus că micuța a avut un acces de furie din cauza unei probleme medicale pe care o are. Unul dintre angajații școlii a încercat să o liniștească, dar eleva de șase ani l-a lovit. 
Autoritățile din Orlando a spus că polițiștul a încălcat protocolul, deoarece este strict interzisă arestarea minorilor sub 12 ani fără permisiunea unui superior. 


Procurorii a renunțat la dosarele de violență deschise împotriva celor doi copii. Mai mult, au spus că niciodată nu ar anchetat copiii atât de mici. Arestările au fost șterse din cazierele micuților. 

Polițistul care a arestat minorii, in stânga


Poliția din Orlando a spus că ofițerul care a făcut arestările avea antecedente. În 1998 a fost condamnat pentru că și-a bătut băiatul de șapte ani, după ce acesta a venit cu note proaste, a scris Buzzfeed News. De asemenea, a fost ținta a două investigații interne – una pentru că a amenințat soțul femeii cu care avea o relație și cealaltă, pentru o intervenție prea dură la o arestare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here