USR PLUS condamnă violenţa asupra lui Clotilde Armand: A deranjat grupurile de interese abonate la banii publici

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Reprezentanţii USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă la adresa primarului Sectorului 1 Clotilde Armand, transmite News.ro.

Aceştia susţin că ea a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici, fapt pentru care a fost hărţuită tot mai agresiv: „filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere”.

„USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă, violenţă alimentată de linşajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1, încă de la preluarea mandatului.
Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici şi, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărţuită tot mai agresiv: filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere.
Acum, agresiune fizică. În această dimineaţă un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit maşina cu pumnii şi a încercat inclusiv să deschidă uşa autoturismului.
Clotilde Armand continuă însă lupta, având de partea ei toţi oamenii cinstiţi, care luptă pentru o Românie fără hoţie. Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nici o formă intimidaţi! Ne-am asumat această luptă şi o continuăm, fără nici o excepţie! Clotilde, suntem alături de tine!”, arată o postare pe pagina de Facebook a USR PLUS.
Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic miercuri dimineaţă, când la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina sa, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-i deschidă uşa de mai multe ori.
„Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi”, este mesajul ei către cei pe care îii supectează că s-ar afla la originea incidentului.
Marcel Ciolacu a anunţat marţi că PSD a decis să susţină orice iniţiativă cetăţenească prin care să fie organizat un referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here