Franţa se confruntă cu cea mai gravă criză medicală din ultimul secol, a declarat joi seară preşedintele Emmanuel Macron, în condiţiile în care bilanţul epidemiei de coronavirus în această țară a ajuns la 2.876 de cazuri, iar 61 de persoane au decedat.

Preşedintele Emmanuel Macron a exprimat compasiune pentru victimele epidemiei de coronavirus şi pentru apropiaţii acestora, subliniind că Franţa se confruntă cu cea mai gravă criză medicală din ultimul secol, relatează Mediafax.

Am gânduri de emoţie şi afecţiune pentru familiile şi rudele victimelor. Aceasta este cea mai gravă criză medicală cu care se confruntă Franţa în ultimul secol. În cele mai multe cazuri, virusul nu prezintă pericol, dar pot fi consecinţe grave pentru persoanele vârstnice sau afectate de boli cronice„, a declarat Emmanuel Macron într-un discurs televizat rostit joi seară.

Tot personalul medical este implicat. Transmit recunoştinţa naţiunii pentru personalul medical„, a adăugat Emmanuel Macron, citat de cotidianul Le Figaro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here