VIDEO Au apărut imagini cu momentul în care mașina BMW în care se aflau doi tineri a fost spulberată de tren, de Ziua Îndrăgostiţilor

Doi tineri studenți au murit pe 14 februarie, după ce un tren a izbit mașina BMW în care se aflau. Ce doi plecaseră într-o scurtă excursie de Ziua Îndrăgostiţilor, dar la trecerea la nivel cu calea ferată de la Vlădeni, judeţul Iaşi, au fost loviți de trenul de călători Dorohoi-Iași.

Maşina implicată în accident, un BMW cu număr de înmatriculare de Suceava, a fost târâtă pe șine aproximativ 150 de metri după impact.  

Cei doi tineri aflați în mașină, Dragoş Păuceanu şi Laura Nechifor, în vârstă de 23 și, respectiv, 25 de ani, au murit pe loc.

Dragoş era din Piatra Neamţ, iar Laura era din Bârlad. În ziua tragicului accident, cei doi mergeau de la Iaşi spre Suceava. Amândoi erau studenţi la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Potrivit poliţiştilor, Dragoş, care se afla la volanul maşinii, nu a respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată.

Apropiaţi ai lui Dragoș au declarat, potrivit presei locale, că acesta achiziţionase maşina în urmă cu o zi, din Suceava.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here