VIDEO | Incendiu, cu cel puţin 7 morţi şi 25 de răniţi, la Institutul Central de Cercetare al Forţelor de Apărare Aerospaţială din oraşul rusesc Tver

Un incendiu izbucnit la Institutul Central de Cercetare al Forţelor de Apărare Aerospaţială din oraşul rusesc Tver s-a soldat cu moartea a cel puţin 7 persoane şi rănirea altor 25, a declarat, joi, o sursă din serviciul local de urgenţă pentru agenţia de ştiri rusă TASS, citată de News.ro.

”Confirmăm un număr de şapte morţi în acest moment”, a spus sursa, adăugând că numărul victimelor ar putea creşte.

Informaţiile preliminare oferite de autorităţile locale indicau că 5 persoane au murit în incendiu, iar alte 25 au fost rănite.

Incendiul cuprinde în prezent o suprafaţă totală de 2.500 de metri pătraţi înainte de a fi localizat de salvatori, susţin serviciile de urgenţă.

 

 

Ministerul a implicat un elicopter Mi-8 în acţiunile de stingere a focului, care a aruncat cel puţin 10 rezervoare de apă pentru a stinge incendiul.

Potrivit unui bilanţ anterior, unele persoane au suferit răni cauzate de fum, în timp ce altele au fost rănite după ce au sărit pe ferestre pentru a scăpa de incendiu.

Incendiul a izbucnit la etajul al doilea al clădirii şi apoi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Un scurtcircuit al reţelei electrice ar fi fost cauza incidentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here