VIDEO Dracula va fi bisexual într-un nou serial BBC

Contele Dracula va suferi o schimbare majoră într-un nou serial BBC bazat pe celebrul roman al lui Bram Stoker. Temutul vampir va fi bisexual, adică își va folosi puterile magice vampirice pentru a seduce și ucide femei, dar și bărbați.

Rolul principal va fi jucat de actorul danez Claes Bang, în vârstă de 52 de ani. Ideea unui Dracula bisexual a aparținut scenariștilor, Mark Gatiss și Steven Moffat. Cei doi au lucrat la apreciata reinterpretare modernă a lui Sherlock Holmes, cu Benedict Cumberbatch în rolul detectivului, dar și la mai multe episoade din seriile moderne ale Doctor Who.

„Dracula are gusturi foarte diverse. Nu va fi acum doar o colecție de femei cu sutien push-up, în stilul anilor 1960. Dracula nu a discrimimat niciodată, pe cât poate el să facă diferența între sexe. Caută mâncare dar și oameni care îl interesează. Nu e ceva neapărat nou. El un moment la finalul unui film produs de Hammer (casa de producție britanică, specializată în filme horror, n. red.) când Christopher Lee se duce să-l muște pe Peter Cushing, este foarte homoerotic pentru acea epocă” a spus Mark Gatiss pentru The Sun.

Serialul BBC Dracula va apărea anul viitor, dar un trailer a apărut deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here