VIDEO | Expertul în arte marțiale care l-a salvat pe un protestatar de extrema-dreaptă

Sursa: captură video

Antrenor de atletism, expert în arte marțiale, fost angajat în IT, Patrick Hutchinson este din Wimbledon.

Sâmbătă, Patrick Hutchinson a participat la protestele din Londra, unde l-a și observat, căzut și rănit, pe Bryn Male, un simpatizant al extremei drepte. În vârstă de 55 de ani, Male a fost scos pe umeri de Hutchinson din mulțimea de activiști de culoare, fiind astfel protejat de eventuale agresiuni. ”Nu am vrut să-l văd murind. Nu am dorit să schimbăm narativa protestului. Ar fi schimbat ideea pentru care luptăm toți. Din protestatari am fi devenit tineri criminali”, a declarat bărbatul, pentru presă.

Bryan Male este fan Millwall, scrie Daily Mail, și detectiv pensionat. Potrivit sursei citate, Male călătorise la Londra, s-a îmbătat și a stârnit probleme după ce a strigat „F *** Black Lives Matter”.

Bryn Male, în vârstă de 55 de ani, s-a întâlnit cu prietenii din Piața Parlamentului din Westminster pentru a ajuta la protejarea sculpturii după ce a fost „incensat” de atacul graffiti la protestele din weekendul precedent.

Peste 100 de persoane au fost arestate din cauza violențelor, în timpul protestelor din capitala britanică, und emanifestanții s-au ciocnit cu grupări de extremă dreaptă.

Tulburările vin după moartea americanului George Floyd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here