VIDEO | Explozii uriașe, joi seara, la o bază aviatică rusă din Crimeea

breaking news

În seara zilei de 18 august, explozii puternice au izbucnit în Crimeea ocupată de Rusia, la cea mai mare bază aeriană a ocupanților – Belbek, situată în partea de nord-vest a Sevastopolului. Acest lucru este raportat de canalele locale Telegram. Anterior, locuitorii din Kerci, unde se află Podul Crimeei, au raportat exploziile, informează unian.ua

Martorii oculari au auzit cel puțin explozii lângă aerodromul Belbek. Ulterior, acolo a mers o mașină a Ministerului rus al Situațiilor de Urgență. 

După ceva timp, pe rețea a apărut un videoclip presupus de la Belbek. Imaginile arată un incendiu, se aud sunete de explozii și sirene de raid aerian.

Potrivit informațiilor locale, exploziile au răsunat din nou pe aerodromul Belbek chiar acum. Focul continuă. Autoritățile de ocupație nu au comentat încă despre explozii.

Așa-zisul guvernator al Sevastopolului, Mykhailo Razvozhaev, a spus că o dronă ar fi fost doborâtă deasupra Belbek. Potrivit lui, „nu există pagube, nu există victime”, scrie canalul rus Telegram.

Aerodromul Belbek este cea mai mare bază aeriană a ocupanților ruși din Crimeea.

După cum a raportat UNIAN, cu o zi înainte, consilierul șefului OP Mihailo Podoliak a spus că Forțele Armate ale Ucrainei au tot dreptul să distrugă instalațiile militare din Crimeea, capturate în mod mișelesc de Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here