VIDEO | Hackerii au întrerupt difuzarea unui meci la televiziunea rusă. Ce au văzut telespectatorii

Difuzarea meciului de volei din Liga Campionilor la TV rusă a fost întreruptă de hackeri. În loc de imaginile din sala de sport, a apărut material despre războiul care are loc în Ucraina, informează onet.pl.

Nu este prima dată când hackerii deranjează televiziunea rusă pentru a le arăta telespectatorilor din țara lui Vladimir Putin adevărul despre război. Imaginile reale ale acțiunilor militare nu ajung în Rusia, iar cetățenii acestei țări sunt hrăniți cu propagandă și informații conform cărora armata rusă eliberează poporul țării vecine prin „deznazificarea Ucrainei”.

Difuzarea meciului de volei din Liga Campionilor, în care Berlin Recycling Volleys a jucat împotriva italienilor de la Itas Trentino, a fost întreruptă. La un moment dat, telespectatorii rusi, in locul jucatorilor de pe ringul de dans, au vazut un scurt reportaj despre razboiul din Ucraina.

 

A fost nevoie de ceva timp pentru ca personalul televiziunii să restabilească difuzarea meciului. Ei nu au putut face acest lucru pentru o lungă perioadă de timp și au fost nevoiți să deconecteze fizic cablurile pentru a reseta transmisia. Berlin Recycling Volleys a învins Trentino Itas cu 3-2. În sferturile de finală trebuia să joace împotriva Zenit Petersburg, care a fost exclusă din competiție din cauza invaziei ruse a Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here