VIDEO | Irish Lives Matter – Incidente la Dublin după un atac soldat cu mai mulţi răniţi

Sursa foto: wikipedia

Incidente au izbucnit joi seara la Dublin şi o maşină de poliţie a fost incendiată în apropierea locului unde a avut loc un atac cu cuţit care s-a soldat cu cinci răniţi, între care trei copii, relatează AFP, citată de Agerpres.

Pancarte cu înscrisul „Irish Lives Matter” („Vieţile irlandezilor contează”) şi steaguri irlandeze au fost purtate de sute de manifestanţi în timpul unor ciocniri care au izbucnit într-un cartier în care locuiesc în special imigranţi.

 

Poliţia irlandeză a anunţat că cinci persoane, printre care trei copii, au fost spitalizate în urma unui grav incident de ordine publică petrecut joi în centrul capitalei, Dublin, media locale relatând că a fost vorba despre un atac prin înjunghiere, notează Reuters.

Media locale au relatat că toţi cinci au fost înjunghiaţi în Parnell Square din Dublin, care se află în vecinătatea arterei principale O’Connell Street.

Potrivit cotidianului Irish Times, suspectul principal a fost reţinut şi are răni despre care se crede că sunt autoprovocate. Primele indicii sugerează că bărbatul a încercat să atace un număr de tineri şi că unii trecători au intervenit.

Motivul atacului, care s-a petrecut în apropierea unei şcoli, nu a fost încă stabilit, a scris Irish Times.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here