VIDEO | Participanţii la o cursă ilegală, care au blocat autostrada A4 ca să facă ”liniuțe”, depistați de Poliție. Ce sancțiuni au primit

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a anunţat, joi seară, că au fost identificaţi participanţii la cursa ilegală de pe autostradă, iar permisele acestora vor fi anulate, anunță News.ro. Autostrada A4 a fost blocată, pe sensul de mers Ovidiu – Constanța, de un grup de bărbați care au făcut ”liniuțe” cu mașinile din dotare. Evenimentul a avut loc în seara de miercuri, 19 ianuarie, anunță și replicaonline.ro.

IPJ Constanţa a anunţat, joi seară, printr-un comunicat de presă, că cei doi bărbaţi care au participat la cursa neautorizată de pe Autostradă au 27 de ani, respectiv 40 de ani şi ambii sunt din judeţul Constanţa.

De asemenea, poliţiştii i-au identificat pe organizatorul evenimentului şi pe bărbatul care a transmis live imaginile pe o reţea de socializare.

“În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i priveşte pe conducătorii auto sus-menţionaţi şi art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i priveşte pe organizator şi pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcţie de concluziile rezultate să se propună soluţii legale. Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reţinute, în vederea anulării, permisele de conducere”, a anunţat IPJ Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au făcut cercetări după ce doi şoferi au făcut o întrecere pe autostradă, iar imaginile au fost postate pe o reţea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here