VIDEO | Sylvester Stallone se lansează în reality-show cu familia sa

Sylvester Stallone calcă pe urmele familiei Kardashian şi apare într-un reality-show alături de familie, program ce va fi difuzat în primăvară pe platforma Paramount+, informează News.ro.

Un prim trailer parodie, inspirat de filmul „Cliffhanger”, a fost postat joi, online. Starul din „Rambo” şi „Rocky” apare aici alături de cele trei fiice ale sale: Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani şi Scarlet, 20 de ani.

 

Întrebat în noiembrie anul trecut de The Hollywood Reporter despre această emisiune, actorul în vârstă de 76 de ani a susţinut proiectul, asigurând că este o modalitate pentru el de a petrece timp cu familia.

„Simt că am pierdut mult timp”, a declarat el atunci. „Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac această emisiune”.

Sylvester Stallone nu este singurul star de la Hollywood care a acceptat să apară într-un reality show despre familia sa. Clint Eastwood a participat în 2012 la „Mrs Eastwood and company”, un reality show despre soţia sa şi copiii lor.

„The Family Stallone” este produs de MTV Entertainment Studios. Producători executivi sunt: Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind, Nadim Amiry, Julie Pizzi, Farnaz Farjam şi Jonathan Singer. Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray şi Jason Williams sunt coproducători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here