Zelenski intenţionează să stabilească noi căi de comunicare cu studenţii din toate ţările prietene

Sursa: Twitter

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat că intenţionează să stabilească „noi căi de comunicare” cu studenţii din toate „ţările prietene” pentru ca aceştia să cunoască realitatea pe care o trăieşte ţara sa, informează EFE, citată de Agerpres.ro.

Într-un mesaj video difuzat joi noaptea şi preluat vineri de mass-media ucrainene, Zelenski a declarat că se pregăteşte să-şi continue activitatea, „cu formate speciale de comunicare cu societăţi care şi-au dovedit solidaritatea şi, în special, cu studenţi din ţările partenere”.

„În curând mă voi adresa studenţilor americani. Şi studenţilor din ţările europene. Trebuie să ne difuzăm ideile ucrainene şi să explicăm la toate nivelurile cum vedem noi, ucrainenii, viaţa în Europa şi în lume după acest război. Un război care a schimbat întreaga lume politică”, a apreciat el.

De la începutul invaziei ruse în Ucraina, la 24 februarie, Zelenski s-a concentrat pe dezvoltarea unei politici de comunicare atât internă, cât şi externă, pentru a prezenta situaţia dramatică cu care se confruntă ţara sa.

Astfel, de la declanşarea conflictului, preşedintele ucrainean difuzează zilnic mesaje adresate populaţiei şi o informează prin intermediul reţelelor sociale despre toate convorbirile pe care le poartă cu lideri şi personalităţi din întreaga lume.

Totodată, Zelenski a intervenit prin videoconferinţă în parlamentele a zeci de ţări aliate şi s-a adresat participanţilor la numeroase reuniuni internaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here