27 de tinere din Drobeta-Turnu Severin, amendate pentru prostituţie, au de plătit, în total, 6,5 milioane de lei la bugetul local, informează stiri.tvr.ro.

Una dintre fete a adunat, de una singură, amenzi de aproape un milion de lei. Amenzile se dau, dar nimeni nu le plăteşte, iar primăria rămâne cu o gaură în buget. Şi nici despre muncă în folosul comunităţii nu poate fi vorba, pentru că tinerele sunt de negăsit.

Cele 27 de prostituate amendate conduc detaşat lista persoanelor cu datorii din judeţul Mehedinţi. Dar nu au plătit nicio amendă. Polițiștii și jandarmii taie procese verbale doar ca să îndeplinească planul de amenzi, dar banii nu ajung niciodată în bugetul Primăriei.

Primăria a intentat tinerelor procese pentru a transforma amenzile în muncă în folosul comunității, dar imediat ce sunt condamnate, ele își schimbă domiciliul și nu mai pot fi găsite.

Problema cea mai mare este pentru primărie: amenzile sunt considerate venituri în contabilitate şi atunci când nu sunt încasate înseamnă venituri nerealizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here