Actorul Dragoș Bucur, dezvăluire șocantă despre Mircea Diaconu

Actorul Dragoș Bucur îl atacă dur într-un mesaj postat pe Facebook pe Mircea Diaconu, fost actor, actual candidat la președinția României. Bucur povestește cum, pe vremea în care Diaconu era director al Teatrului Nottara, acesta l-a „umilit”, într-un turneu al teatrului la Viena. 

Dragoș Bucur a distribuit pe Facebook un clip electoral în care Mircea Diaconu spune că nu mai are liniște din cauza tupeului și obrăzniciei din România. „Hai că nu mai pot”, a scris Dragoș Bucur pe rețeaua socială povestind o întâmplare care contravine principiilor promovate de Diaconu în campania electorală.

„Hai că nu mai pot: omul ăsta m-a pus să dorm în holul teatrului din Viena când am fost în turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii în camere, el mi-a spus să dorm pe canapeaua din holul teatrului. Iar când am vrut să ies să mă plimb deoarece mă simţeam umilit să dorm acolo, mi-a zis că dacă ies, dimineaţa mai intru în teatru. El, un om”, a scris Dragoș Bucur pe contul personal de Facebook.

Dacă alegerile parlamentare ar avea loc duminica viitoare, Klaus Iohannis ar fi preferat de 45,7% dintre români care ar merge la urne, potrivit unui sondaj făcut de IMAS la comanda Europa FM.

Actualul președinte s-ar confrunta în turul II cu Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și Pro România, care ar fi votat de 16,7% dintre alegători.

3 COMENTARII

  1. Daca un director de teatru organizeaza un turneu asa, acesta nu are calitati manageriale. Ce stupoare a fost pentru artistii si angajatii teatrului din Viena sa ii vada pe romani dormind ca …. cersetorii. Strigator la cer!!!
    Si imaginea romanilor si Romaniei a fost terfelita!!! Cat de multi romani si institutii ale statului trebuie sa lupte ca sa stearga o astfel de imagine ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here