Aglomeraţie pe A2, pe sensul către litoral

Sursa: Wikipedia

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, sâmbătă, pe sensul către litoral şi că pe unele tronsoane traficul se desfăşoară în coloană, făcând mai multe recomandări pentru evitarea accidentelor, în contextul în care în urmă cu o zi accidente în lanţ pe A2 s-au soldat cu rănirea a 16 persoane, transmite News.ro.

”Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.
Şaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite, fiind transportate la spital, iar opt au primit îngrijiri la faţa locului, în urma unor accidente în lanţ cu 55 de autovehicule care s-au produs vineri în patru puncte apropiate de pe A2, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă pe A2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here