Alegeri prezidențiale 2019. Rareș Bogdan a dezvăluit de ce Iohannis nu a mers la dezbateri

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a răspuns la una dintre marile întrebări ale acestei campanii electorale, anume de ce Klaus Iohannis nu a mers la dezbateri. Europarlamentarul liberal a spus că activitatea președintelui din ultimii cinci ani este cunoscută deja de români și că mulți au deja părerea formată.

„Noi am spus așa: după cinci ani de mandat e absolut normal să evaluezi candidații după ce au făcut. Klaus Iohannis nu este un om care să vină acum să se bată pentru acestă poziție – cinci ani de zile a ocupat poziția de președinte la Cotroceni și oamenii au putut să evalueze prestația domniei sale: mulți pozitiv, alții critic.

Important este că s-au văzut faptele domniei sale. De asemenea, noi am stabilit un calendar de campanie, având în vedere că este și președinte în funcție. Au fost două momente în care practic nu am putut beneficia de aportul domniei sale în campanie”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

Lipsa de comunicare i-a fost reproșată lui Klaus Iohannis și în campania din 2014. Întrebat despre acest lucru, Ludovic Orban a dat atunci un răspuns antologic, aplicabil și acum: „Convingerea mea e că Iohannis comunică mai bine şi când tace, decât Ponta (contracandidatul dein 2014, n.red.) când vorbeşte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here