Alexandru Cumpănașu și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale

Alexandru Cumpanasu a anunțat, joi seară, într-un live pe Facebook că începe să strângă semnături pentru a-și depune candidatura la Președinție. El a negat vehement până acum că ar intenționa să facă acest pas.

Cumpănașu a susținut că beneficiază și de sprijinul familiei Alexandrei, fata ucisă de Gheorghe Dincă.

I-am întrebat pe părinții Alexandrei ce trebuie să fac. O să vedeți răspunsul pe care l-au dat acești oameni. Mi-au spus cu simplitatea pe care ați văzut că o au: ‘Sandule, noi credem în ține. Nu considerăm că are vreo legătură cu Alexandra, o țară întreagă are nevoie să radem aceste clanuri’. Nu aș fi făcut pasul asta fără acordul lor, sunt oameni cu convingeri puternice, au nevoie să își crească copilul care le-a rămas într-un climat de siguranță. Am sprijinul lor”, a adăugat Cumpanasu pe Facebook.

Vă întreb pe voi: este cazul să candidez la președinția României? Este o întrebare foarte importantă pe care v-o adresez și am nevoie de sfatul dumneavoastră. Pentru cei care consideră că DA, vreau să va spun că timpul este extrem de scurt și este aproape imposibil. Spre satisfacția unor nemernici care astăzi își freacă mâinile!”, a spus Alexandru Cumpănașu.

El a anunțat că începe să strângă semnături, să vădă câtă lume îl susține pentru Președinția României.

De aceea eu cred că un om care vrea să candideze la funcția de președinte și care nu vrea sprijinul partidul, și o spun clar, dacă voi face asta nu vreau sprijinul lor, nu vreau să le fiu dator, are parte și de dezavantaje. De aceea, pentru că văd că majoritatea dintre dumneavoastră spuneți că este bine să fac lucrul asta, aș vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, împreună cu dumneavoastră, în zilele următoare, am să fac acest exercițiu.  Am să încerc să văd câte semnături putem strânge, câți oameni vor să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câți oameni vor o Românie fără clanuri. Fac un apel la dumneavoastră să luăm decizia împreună după acest exercițiu. Pentru că dacă nu avem o șansă, trebuie să știm de la început!”, a mai spus Alexandru Cumpanasu.

El și-a anunțat și proiectul cu care vrea să între în alegeri.

Dacă încep această bătălie și să ajung acolo o fac cu un singur scop, să rad clanurile interlope. Niciun candidat nu are scop sau viziune, niciunul nu este preocupat de clanurile astea. Președintele are serviciile de informațîi în subordine, este inacceptabil să nu le folosești. Este inacceptabil să nu razi din temelii clanurile interlope. Am nevoie de pârghii. Să ii ferească Dumnezeu să am acele pârghii pe mâna. Voi începe un travalug, toate vuvuzelele posibile, toți propagandistii posibili, toate lichelele vor începe să mă atace în orice fel. Sunt pregătit pentru orice. Cauza pentru care m-am hotrat să lupt este mai importantă decât orice șantaj.

 Aștept orice atac, vor pune un preț pe capul meu facă văd că am șanse. Dacă voi întră în cursa va spun doar atât, nu se vor abține de la nimic.

Nu am structura de partid a lui Diaconu, care are două partide în spate, nu am structurile uriașe ale partidelor. Numai nu ajutorul dvs. pot reuși să strâng semnăturile.

Spun unii că mă catâr pe cadavre. Băi, jegoșilor, care cadavre? Nu există nciun cadavru, nicio proba, aceste fete până atunci sunt în viață. Voi face tot ce îmi stă în putință să le găsesc.

Voi pune pe Facebook un tabel pe care trebuie să-l completăm, să îmi trimiteți date dvs. de contact. Să va gândiți cum pot strânge aceste semnături, eu sunt singur.

Eu voi candida dacă voi acea sprijinul poporului onest din această țară”, a declarat Cumpanasu într-un live pe Facebook.

Eu cred că România are nevoie de un președinte care să distrugă aceste clanuri, să facă din această țară o țară fără niciun fel de abuz”, a încheiat Cumpanasu.

Întrebat în cadrul unui interviu la TVR, în urmă cu o luna, dacă intenționează să candideze la Președinție, Cumpanasu a răspuns vehement că nu are astfel de planuri.

Nu. Atât de mult s-au chinuit unii nemernici să spună că voi candida după ce am înființat CNMR în urmă cu patru ani… Unii au ținut-o lângă că voi candida. Nu am avut niciodată gândul de a candida. Dacă mi-aș fi dorit aș fi făcut-o. Dacă voiam să conduc țară aș fi încercat să candidez. Dar nu vreau. Forță coaliției pe care am înființat-o are o forță mult mai mare decât dacă aș fi mâine președintele României. Una peste altă, nu voi candida la nicio funcție, stați liniștiți! Și mai încetați dracului cu propagandă pe subiectul acesta!”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here