Oana Zamfir, jurnalistă la Antena 3, a primit un mesaj, în timpul emisiunii sale, de la Ana Birchall, miercuri, la prânz, în care i se spunea că „Este nesimțire ce faci!”. Jurnaliștii de la Antena 3 au spus că nu este prima dată când ministrul demis de Viorica Dăncilă, dar căruia Klaus Iohannis refuză să îi semneze decretul, în ciudat obligativității date de CCR, jignește jurnaliștii trustului.

Realizatorul Oana Stancu discuta miercuri în studioul Antena 3 împreună cu invitații săi despre războiul de la vârful justiției și miza desființării SIIJ. La un moment dat, Oana Stancu a făcut referire la CV-ul ministrului Justiției și reacția oferită astăzi de Ana Birchall, care a spus că nu consideră că nu este „în beneficiul actului de justiție” existența SIIJ în forma actuală, câtă vreme, potrivit legii, are competența de a reține tot dosarul, indiferent de infracțiunea cu care este sesizată. Pe ecran rula banda: ”Ana Birchall, 5000 de euro cash pentru Geoană”.

Editorul emisiunii a primit niște mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall. Nu știu dacă îmi sunt adresate. Citez: „Este nesimțire ce faci!” Doamna Birchall, bănuiesc că ați greșit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiți. Nu ne cunoaștem. În al doilea rând, cu siguranță, vă referiți la alte persoane. Cine este beneficiarul mesajelor pe care le-ați primit este treaba dumneavoastră. Dacă vă referiți cu acești termeni la jurnaliștii de la Antena 3, vă sugerez să vă reevaluați poziția. Nu cred că este demnă de un ministru fie el și revocat”, a spus Oana Zamfir, adăugând că așteaptă precizări publice de la ministrul Justiției, altfel va face public întreg mesajul.

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here