Ana Birchall și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale

Sursa: Facebook

Fostul ministru PSD al Justiției, Ana Birchall, a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale din 2024.

„Am fost crescută să nu-mi plec capul și să nu-mi feresc privirea în fața nedreptății. Am fost educată și m-am pregătit profesional să fiu cinstită, responsabilă, să înțeleg legile și să le folosesc pentru binele oamenilor. Acest lucru mi l-au insuflat bunicii și părinții mei. Să am curaj să mă lupt pentru ceea ce este drept.
Candidez pentru că iubesc această țară. Fără compromisuri. Am simțit mereu că este datoria mea să răspund nevoilor și speranțelor românilor.
România nu își poate descătușa potențialul, nu poate crește, atâta timp cât totul se clădește pe nisipurile mișcătoare ale corupției organizate și ale imposturii.
Sunt milioane de voci de români care cer o țară în care să creadă. Sunt aici să le fac vocile să răsune clar și răspicat. Să le redau încrederea”, a scris Ana Birchall pe pagina sa oficială de Facebook.

Și-au mai anunțat candidatura la prezidențiale Mircea Geoană, George Simion și Elena Lasconi, iar PNL și PSD merg în acest moment pe ideea de candidați proprii.

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR și președinția României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here