Andreea Berecleanu revine în televiziune. Noul post TV pentru care a semnat

Jurnalista Andreea Berecleanu revine în televiziune, după ce în urmă cu 9 luni a plecat de la Antena 1. Berecleanu a semnat cu Prima TV și va prezenta jurnalul de la ora 19.00, informează Paginademedia.

În urmă cu nouă luni, Andreea Berecleanu, a decis să părăsească Intact Media Group după 17 ani de colaborare. Aceasta a prezentat de la „Observatorul” nopții, la cel din prime-time, și cel de la ora 19:00, în ultimii 10 ani. Berecleanu a fost înlocuită de Sandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu şi-a luat la revedere de la telespectatorii Antenei 1 printr-o postare pe Facebook. Jurnalista, cu o experienţă de 27 de ani, dintre care 17 în cadrul trustului, a dezvăluit faptul că nu este o persoană care acceptă situaţii impuse, acesta fiind motivul pentru care a decis să încheie colaborarea.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru ca nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breasla, cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste li respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dvs. și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dvs care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră Andreea”, este mesajul postat de jurnalistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here