ANI a constatat că șeful Poliției Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro

Șeful Polițiției Sector 4, Cornel Drumariu, nu poate justifica aproximativ 60.000 de euro din avere, potrivit unui anunț făcut miercuri de Agenția Națională de Integritate.

ANI a constatat existența unei diferențe în cuantum de 233.343,74 lei (aprox. 58.258 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Cornel Drumariu, fost funcționar public cu statut special în cadrul Poliției Sector 3 și actual funcționar public cu statut special în cadrul Poliției Sector 4, în perioada 2007 – 2013, se arată într-un comunicat al instituției.

Potrivit sursei citate, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Cornel Drumariu.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se mai arată în comunicatul ANI.

În mai 2019, Cornel Drumariu a fost prins băut la volan, într-o razie a Brigăzii de Rutiere a Capitalei.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here