Apropiata lui Darius Vârcov, demisă din funcția de manager interimar la Fundeni

Adriana Cotel, controversata apropiată a lui Darius Vâlcov numită de Sorina Pintea manager interimar la Institutul Clinic Fundeni în ultima sa zi de mandat ca ministru al Sănătății, a fost demisă de la conducerea celui mai mare spital oncologic din România de noul ministru al Sănătății, Victor Costache, potrivit Agerpres.

Adriana Cotel (35 de ani) a fost directorul Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, ea a fost numită manager interimar al Institutului Clinic Fundeni pe data de 4 noiembrie, printr-un ordin semnat fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Adriana Cotel a înlocuit-o în funcția de manager interimar al Institutul Fundeni pe Alina Tănase, șefa Secției de transplant medular, care fusese numită manager interimar în august. Acum, noul manager interimar este Anca Coliță, iar Alina Tănase este directorul medical al Institutului Fundeni.

De altfel, pe 7 noiembrie, într-o conferință de presă comună la care au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Sănătății, Victor Costache, Orban a spus, răspunzând întrebării unui jurnalist, că Adriana Cotel urmează să fie schimbată din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here